Vraag nu een persoonlijk Ontwikkeladvies aan!

De subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+ was een groot succes! Meer dan 25.000 45+'ers meldden zich aan. Daarmee is het maximale aantal aanmeldingen overschreden. Het is dan ook niet meer mogelijk om een gesubsidieerd traject aan te vragen. Reguliere ontwikkeltrajecten blijven uiteraard gewoon beschikbaar.

Hoe ziet jouw toekomst er uit?

Denk je wel eens terug aan hoe je werk er 15 jaar geleden uit zag? Was het toen beter? Of slechter? Het was in ieder geval anders!
In de afgelopen decennia is er veel veranderd op de werkvloer. Banen, werkgevers, werkwijzen, apparatuur: alles is veranderd. En zal blijven veranderen. 10 of 15 jaar vanaf nu zal je werk er ook weer heel anders uitzien. Sta je daar wel eens bij stil? Vraag je je wel eens af:

  • Kan ik mijn huidige werk wel tot mijn AOW-leeftijd volhouden?
  • Bestaat mijn werk dan nog wel?
  • Wat kan ik nu doen om mijn werk over tien jaar nog steeds te kunnen doen?
  • Wil je misschien wel eens wat anders?
  • Welke mogelijkheden zijn er?
  • Welke stappen zou ik nu of binnenkort al kunnen nemen?

Het Ontwikkeladvies 45+ biedt je de mogelijkheid om deze vragen samen met een professionele loopbaanadviseur te beantwoorden. Een goed gesprek, praktische adviezen en dat alles helemaal gratis!

Ontwikkeladvies 45+

Het Ontwikkeladvies is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor werkenden vanaf 45 jaar.
Doel van de regeling: werkenden stimuleren om de regie over hun loopbaan in eigen hand te nemen en wendbaar te maken op de arbeidsmarkt.

Het is belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk en over hun persoonlijke ontwikkeling. Maar in de praktijk komen we daar niet altijd aan toe. Zeker niet als we leuk werk hebben. We leiden een druk leven en weten soms ook niet precies waar we moeten beginnen.

Traject

Wie een ontwikkeladvies aanvraagt, krijgt een aantal individuele gesprekken met een loopbaanadviseur / coach. Samen kijken we naar je huidige werk, hoe je werk er in de toekomst uit zal gaan zien, wat je kunt, wat je leuk vindt, etc. en maken een plan hoe je je voor kunt bereiden op de toekomst. Je krijgt alle handvaten en praktische tips om jouw loopbaan toekomstbestendig te maken!

Voor wie?

Het ontwikkeladvies is er voor iedere werkende van 45 jaar en ouder die gemiddeld minimaal 12 uur per week werkzaam is. Ook zzp-ers kunnen het ontwikkeladvies aanvragen.

Kosten

Het ontwikkeladvies is tijdelijk gratis aan te vragen. Adesso vraagt een subsidie voor je aan.
De subsidieregeling is tot 10 januari 2020 beschikbaar of tot het moment waarop de subsidiepot leeg is. Wees er dus snel bij en vraag je Ontwikkeladvies nu aan.

Lees ook: Een scholingsbudget voor iedereen in de maak