Subsidie Rijksmedewerkers voor loopbaanadvies bij een RL

whats nextWat is jouw volgende stap? Rijksmedewerkers kunnen het ontdekken met subsidie voor loopbaanadvies

Werk je bij het Rijk en wil je aan de slag met je loopbaan? Dan kun je gebruik maken van de regeling Loopbaanadvies. Met deze regeling kun je loopbaanadvies aanvragen zonder tussenkomst van je leidinggevende. Het helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt en je volgende stap in je loopbaan te bepalen. De loopbaangesprekken en de resultaten van het loopbaanadvies zijn vertrouwelijk. Je hoeft deze niet met je werkgever te delen (maar dat mag natuurlijk wel).

Regeling Loopbaanadvies

Via de regeling kun je een vergoeding van 1.815 euro (incl. BTW) aanvragen voor loopbaanadvies. Je kiest zelf jouw loopbaanadviseur. De regeling Loopbaanadvies van A+O fonds Rijk is beschikbaar voor Iedere rijksmedewerker die drie jaar of langer eenzelfde of vergelijkbare functie vervult. Deze medewerkers kunnen begeleiding door een professionele loopbaandeskundige aanvragen. Deze dient gecertificeerd te zijn als Register Loopbaanprofessional. Je kunt voor het gesubsidieerde loopbaanadvies dus terecht bij Adesso.

Geïnteresseerd? Kijk op de website van A+O fonds Rijk of je in aanmerking komt voor de subsidieregeling en neem contact op met Adesso voor meer informatie.

Contactinformatie

Adesso Advies & Ontwikkeling

0162 - 74 34 83
06 - 242 122 90
K.v.K. 60818077
BTW id NL001675449B70
   

Aangesloten bij:

ooa logo The Netherlandskeurmerk rlp rgb online 100tma certified professional