Skip to main content

DISC & Drijfveren

disc blokkenOntdek jezelf!

De ene persoon loopt graag voorop en neemt automatisch de leiding terwijl een ander juist liever wat meer de kat uit de boom kijkt en zich aansluit bij een groep. Sommige mensen raken gestrest van een rommelige omgeving waarin alles door elkaar loopt terwijl anderen juist de kriebels krijgen van een strakke planning en to do lijstjes. Wat voor de een dé ideale manier van werken is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. Hoe jij graag behandeld wil worden, kan anders zijn dan hoe een ander graag behandeld wil worden. Iedere mens is anders – we hoeven alleen maar even om ons heen te kijken om dat te weten.

Succes

Succesvolle mensen weten waarom zij uniek zijn. Ze kennen hun eigen kwaliteiten, voorkeuren en drijfveren. Ze weten waar ze goed in zijn en wat hun toegevoegde waarde is in een team. Jouw DISC profiel geeft inzicht in jouw voorkeuren. Maar ook in jouw manier van communiceren en hoe je het liefst samenwerkt.

Het geeft antwoord op de vragen:

  • Hoe ga je om met problemen en uitdagingen?
  • Hoe overtuig je anderen van jouw standpunten?
  • Hoe ga je om met veranderingen in je omgeving?
  • Hoe kijk je aan tegen regels, details en procedures?

disc overzicht typenWat levert het op?

Het DISC profiel geeft helder inzicht in jouw:

  • Natuurlijk gedrag
  • Sterke kanten en kwaliteiten
  • Ideale werkomgeving
  • Communicatiestijl
  • En nog veel meer...

DISC helpt je om jouw eigen gedrag en dat van anderen beter te begrijpen. Het geeft inzicht in wat je doet. Wil je ook weten waarom je doet wat je doet, dan is de Talent Motivatie Analyse of de Drijfveren analyse een mooie aanvulling. Motivatoren en drijfveren bepalen waar je ’s ochtends te bed voor uitkomt, waar je warm voor loopt, wat je interesse heeft en wat niet. TMA en de Drijfveren analyse brengen jouw belangrijkste motivatoren (drijfveren) in kaart.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, beter wil samenwerken met je collega’s, beter leiding wil geven aan je team, meer plezier in je werk wil hebben of jezelf wil ontwikkelen: jouw DISC en Drijfveren profiel zijn een uitstekende basis.

Hoe werkt het?

We starten met een korte telefonische intake. Daarna vul je een korte online vragenlijst in. Op basis van jouw antwoorden wordt een persoonlijk rapport van jouw DISC profiel opgesteld. Vervolgens bespreken we dit rapport en krijg je veel nuttige tips en handvaten.

Investering

Een DISC profiel inclusief uitgebreid rapport en uitleg (1 ½ uur) door een ervaren coach is er vanaf 180 euro (excl. BTW).

Wil je echt de diepte in? Kies dan voor DISC in combinatie met de unieke Drijfverenanalyse. Je profiteert dan direct van een mooie korting: Beide profielen, inclusief uitgebreide rapporten en uitleg (circa 2 uur) door een ervaren coach voor maar 315 euro (excl. BTW).  

Combineer je een DISC (en Drijfveren-) analyse met een loopbaan- of coachingstraject, dan krijg je een aantrekkelijke korting.

Aanmelden

1 | DISC is gebaseerd op het werk van de Amerikaanse psycholoog William Moulton Marston.
2 | De drijfveren analyse is gebaseerd op onderzoek van de Zwitserse gedragswetenschapper Eduard Spranger.