Skip to main content

Thema pakketten

Versterk jezelf met een gespecialiseerd loopbaanpakket! 

Weet je al wat je wil en wil je meteen aan de slag om jezelf te versterken? Kies dan voor één van de thema pakketten. Adesso biedt doelgerichte, gespecialiseerde coachingspakketten – helemaal gericht op de volgende stap in jouw carrière. 

…Je eigen zaak starten

Heb je al jaren de wens om een eigen bedrijf te starten en wil je nu echt eens ontdekken of je uit het juiste ondernemers-hout gesneden bent? Kies dan het coachingspakket ‘Eigen bedrijf’.

…Leiderschap versterken

Je geeft leiding of gaat dat binnenkort doen en wil graag werken aan je leiderschapskwaliteiten. Dan is het coachingspakket ‘Leiderschapsontwikkeling’ misschien iets voor jou.

…Meer tijd voor écht belangrijke zaken

Altijd druk. Stapels werk op je bureau. De lijst met achterstallige klusjes blijft maar groeien. Steeds aan het rennen naar de volgende afspraak. Op maandagochtend al moe. Kijk eens wat het pakket ‘Time Management’ je kan bieden. 

De coachingspakketten bestaan uit een uitgebalanceerde combinatie van persoonlijke coaching, kennis verbreden en praktijk gerichte oefeningen. Wat je leert, vertaal je samen met jouw coach naar jouw eigen praktijksituatie. Zo leer je alleen wat je nodig hebt en wordt het coachingstraject helemaal op jouw specifieke situatie toegesneden. Met deze gespecialiseerde coachingspakketten kun je meteen aan de slag!

def icon envelop digitaal flexibel