Skip to main content

Talent

tma algemeen logoEverybody's got Talent!

Mensen functioneren het best, leren het snelst en zijn het meest betrokken als ze werk doen dat past bij hun drijfveren, talenten en competenties. 

Waar zit ik het beste op mijn plek? Waar loop ik nu echt warm voor? Waarom krijg ik van sommige werkzaamheden veel energie terwijl ik tegen andere als een berg op zie? Wat zijn mijn talenten en hoe zet ik die het beste in?

Talenten: iedereen heeft ze. Veelzijdig, bescheiden, assertief, grensverleggend, ondernemend… Het zijn jouw gecombineerde talenten die jou uniek maken. Maar weet je wel wat jouw talenten zijn? Heb je daar al eens bij stilgestaan? Als je weet wat jou echt drijft en wat jouw talenten zijn, ben je beter in staat om werk te kiezen dat echt bij je past. Dat kan een bepaalde functie zijn, maar je kunt ook jouw huidige werkzaamheden zodanig inrichten dat ze (nog) beter aansluiten bij jouw kwaliteiten.

Resultaat: Je bent effectiever, je krijgt meer voldoening uit je werk en je haalt het beste uit jezelf – iedere dag weer!

tma afbeelding radarTalenten DNA

Het TMA assessment maakt aan de hand van 22 verschillende drijfveren inzichtelijk gemaakt wat je nastreeft, wat je echt interesseert, waar je een stapje harder voor gaat lopen. TMA brengt ook in beeld welke talenten er in je schuilen. 

In de uitgebreide rapportage lees je niet alleen over welke talenten je beschikt, maar ook wat dat voor jouw dagelijkse praktijk betekent. In welke werkomgeving kom ik het beste tot mijn recht? Wat verwacht ik van mijn leidinggevende? Hoe kan ik mijn talenten optimaal inzetten? Welke punten kan ik nog ontwikkelen? Welke manier van leren is voor mij het meest geschikt?

Competentie-paspoort 

Talenten vormen het fundament onder competenties. TMA koppelt talenten en competenties op logische wijze aan elkaar. Zo geeft de TMA analyse direct inzicht in het talent voor en de ontwikkelbaarheid van 53 competenties zoals bijvoorbeeld assertiviteit, durf, innoverend vermogen, leidinggeven, overtuigingskracht, etc. Heel nuttig bij het zoeken naar een baan die echt bij je past!

Het bijzondere aan TMA is dat het ontwikkel- en toekomstgericht is. Het maakt de balans op voor het nu en geeft input om richting te geven aan de toekomst. Je kunt het op ieder moment van je loopbaan inzetten: of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, door wil groeien naar een hoger niveau of je huidige werk met nog meer plezier wil doen. 

Alle fasen van je loopbaan

De Talent Motivatie Analyse helpt je in iedere fase van je loopbaan. Denk aan:

  • Het vinden van een nieuwe baan
  • Jezelf beter presenteren
  • Uit vinden welk werk écht bij je past
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Verbetering van communicatie en samenwerking
  • en nog veel meer

Wil je ontdekken welke (onaangeboorde) er in jou verscholen liggen? Ga dan nu aan de slag met het Talenten DNA!

Investering

Het Talenten DNA bestaat uit:

  • Telefonische intake
  • Online in te vullen assessment (circa 1 uur)
  • Uitgebreide rapportage van het Talenten DNA, ideale werkomgeving, communicatievoorkeuren, leerstijl, etc.
  • Persoonlijk terugkoppelgesprek waarin de rapportage wordt toegelicht  en de betekenis van de drijfveren en talenten voor jouw dagelijkse praktijk en toekomst wordt besproken.

€ 387,00 (excl. BTW)
€ 468,27 (incl. BTW)

Ontwikkel- of scholingsbudget

Bij veel werkgevers is het mogelijk om de Talent Motivatie Analyse te betalen vanuit jouw persoonlijke Ontwikkel- of scholingsbudget. 

Uitbreidingsmogelijkheden

Het Talentenassessment kan optioneel uitgebreid worden met een competentiepaspoort en een 360 graden feedback.

Aanmelden