Skip to main content
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Stel hier uw vraag.

Ongeldige invoer

Contactgegevens

Adesso Ontwikkeling
Telefoon: 06 - 242 122 90
E-mail: info @ adessoontwikkeling.nl

Over Adesso

Adesso is het Italiaanse woord voor NU. Deze naam is gekozen omdat NU altijd het beste moment is om met je loopbaan, je ambities en talenten aan de slag te gaan.

De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Verandert. Er wordt van ons allemaal verwacht dat we mee veranderen. Vaak gaat dat vanzelf, maar soms kun je wel een steuntje (of duwtje) in de rug gebruiken. 

Adesso ondersteunt bij die verandering, bij ontwikkeling. Van mens en organisatie. 

Iedereen is uniek. Wat voor de een werkt, zal een ander misschien niet vooruit helpen. Ik geloof dan ook niet in een vaste, one-size-fits-all aanpak. Ieder traject wordt op maat gemaakt op basis van beproefde methoden en technieken. Jouw loopbaanvraag staat daarbij altijd centraal – Jij bepaalt de agenda.

Over Adesso Advies

Adesso gaat verder dan alleen Loopbaanbegeleiding. Ook voor bijvoorbeeld Talentmanagement, HR-Advies en Executive Coaching kun je terecht bij Adesso. Bezoek de site van Adesso Advies & Ontwikkeling

foto lenneke brouwers

Over Lenneke

Jij kent jezelf het beste en bent dus de expert op het gebied van jouw vraagstukken, omgeving en persoonlijkheid. Dat stuk expertise breng jij mee. Van mij mag je een objectieve blik, brede ervaring in het bedrijfsleven en een resultaatgerichte aanpak verwachten. Een spiegel – een uitdaging – een steuntje in de rug. Deze ingrediënten zetten we samen aan het werk om jouw doelen te bereiken.

Kijk op mijn LinkedIn profiel voor informatie over mijn werkervaring en opleiding.