Skip to main content

Training

Het beste uit jezelf halen? Jezelf versterken? Adesso biedt diverse trainingen en workshops. 

training stressmanagement 250

Gestresst? Te hoge werkdruk? Moeite om het overzicht te behouden?

Wanneer we veel stress ervaren, kan dat grote gevolgen hebben. We worden kribbig, kunnen ons maar moeilijk concentreren of krijgen hoofdpijn. Houdt stress te lang aan, dan kunnen we zelfs overspannen raken of een burn-out krijgen.  

In de training Werkstress de Baas leer je hoe je stress te lijf kunt gaan, hoe je de waarschuwingssignalen van je lichaam herkent, hoe je in balans blijft, en nog veel meer.

Lees meer

training timemanagement in de praktijk

Altijd druk. Stapels werk op je bureau. De lijst met achterstallige klusjes blijft maar groeien. Steeds rennen naar de volgende afspraak. Je agenda is helemaal vol gepland. Op maandagochtend al moe... 

Herkenbaar?

Het gevoel dat je geleefd wordt en dat je chronisch tijd tekort komt is niet prettig. Toch is het voor velen de dagelijkse werkelijkheid. Je probeert wel om er verandering in aan te brengen, maar keer op keer zijn je pogingen gestrand. Tijd voor een beetje extra hulp? Wil je weer tijd krijgen voor de echt belangrijke zaken? Meld je nu aan voor één van de drie Time Management cursussen. 

Lees meer

training vertrouwen

Voor de meeste mensen is solliciteren een stressvolle aangelegenheid. Voor introverte mensen geldt dat dubbel. Ze kijken graag de kat uit de boom en denken het liefst even na voordat ze antwoord geven op moeilijke vragen. En ze praten al helemaal niet graag over hoe goed ze wel niet zijn. En dat is nu precies waar het allemaal om draait tijdens dat gesprek van een uur.

 

Een onmogelijke opgave? Nee hoor. Leer solliciteren vanuit de kracht van introversie!

Lees meer

          

Alle trainingen en workshops worden met open inschrijving of in-company op locatie naar keuze verzorgd.