Skip to main content

Werkstress de baas

werkstress 400Trainingsdag Werkstress de baas

Stress - iedereen heeft er wel eens mee te maken. Sterker nog: we hebben een bepaalde mate van spanning nodig om goed te kunnen functioneren. Het helpt je mee te kunnen in een steeds veranderende wereld. Maar teveel spanning of spanning die te lang aanhoudt is niet goed voor ons. Teveel stress maakt ons moe, slecht gehumeurd of zelfs ziek.

Stress kan uit verschillende hoeken komen. Voor de hand liggen natuurlijk de ingrijpende gebeurtenissen en veranderingen zoals het verlies van je baan of een reorganisatie. Maar stress ontstaat ook door dagelijkse kleine irritaties zoals een computer die niet doet wat je wil, werkdruk en onverwachte wijzigingen in je agenda. Deze kleine irritaties stapelen zich de hele dag door op.

Stress is dus eigenlijk onvermijdelijk. Een leven zonder stress in ondenkbaar. Maar gelukkig hoeft stress je leven niet te beheersen. In de training Werkstress de Baas leer je hoe je ervoor zorgt dat stress je niet in haar greep krijgt en hoe je gezond met stress om kunt gaan. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

  • Herkennen van stresssignalen
  • Wat veroorzaakt stress?
  • Belasting en belastbaarheid
  • Technieken om met stressvolle situaties om te gaan
  • Jouw persoonlijke stress-reductie-plan

VIP-arrangement

Ben je op zoek naar een training waarbij het helemaal om jou draait? Wil je in een veilige omgeving leren hoe je met stress om kunt gaan? Wil je direct aan de slag met technieken die precies bij jouw situatie passen? Kies dan voor het Werkstress VIP-arrangement. Je krijgt een privé training en persoonlijke coaching. Het VIP-arrangement bestaat uit:

  • Intakegesprek om jouw doelen te bepalen 
  • Privé training van 2 dagdelen (op locatie of Skype)
  • 2 individuele coachingssessies van 1 uur (Skype)

Data

Trainingsdag

Op aanvraag

 
 
 

VIP-arrangement

Data voor de VIP-arrangementen worden in onderling overleg vastgesteld. 
Neem contact op om een afspraak te maken. 

 
 
 

Online training

(verwacht einde 2022)
De online training  kan op ieder gewenst moment gestart worden.

 
 
 

Investering

De prijs van de groepstraining Werkstress de Baas bedraagt € 375 (incl. BTW).

Het VIP-arrangement kost € 1.075 (incl. BTW)

Aanmelden